Μετακομίσεις

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως μετακομίσεις οικοσκευών και εξοπλισμού, στις καλύτερες τιμές, παρέχοντας σύγχρονες ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Πραγματοποιούμε κάθε είδους μετακομίσεις, σε όλη την Ελλάδα:

  • Μετακόμιση οικοσκευών
  • Μετακόμιση γραφείων, εταιρειών & καταστημάτων
  • Ανυψωτική μετακόμιση

Χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και τον άρτιο εξοπλισμό μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις πιο υπεύθυνες και συμφέρουσες οικονομικά λύσεις για τη μετακόμισή σας. Επιπλέον, προσφέρουμε εκτίμηση του κόστους μετακόμισης στο χώρο σας, εντελώς δωρεάν.


Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά, κλειστού και ανοιχτού τύπου, που μπορούν να κινούνται με άνεση ακόμα και σε στενούς δρόμους. Επίσης, διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα που μας επιτρέπουν τη μετακόμιση σε κάθε όροφο, με ευκολία και ασφάλεια, αποφεύγοντας τις φθορές της οικοσκευής σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την προσεκτική συσκευασία των αντικειμένων σας και το αμπαλάζ της οικοσκευής σας με τα κατάλληλα υλικά, που θα διασφαλίσουν την προστασία και την ακεραιότητά της. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων σας.

Σύγχρονες και οικονομικές υπηρεσίες, για γρήγορη και εύκολη μετακόμιση στη Ρόδο και όλη την Ελλάδα!