Υπηρεσίες

Η ΠολυμεταφορικήΝΤΕΛΛΑΚΗΣ Φ. – ΒΕΝΙΧΑΚΗ Ε. σας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων, πραγματοποιώντας μεταφορές στη Ρόδο, την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, όπου εσείς επιθυμείτε.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο στόλο φορτηγών, εξοπλισμένων με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για την κάλυψη κάθε ανάγκης μεταφοράς και μετακόμισης. Επιπλέον, διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα, για την εύκολη, ασφαλή και χωρίς φθορές μεταφορά των αντικειμένων σας σε κάθε όροφο.

Εκτός από τη μετακόμιση, αναλαμβάνουμε την αποσύνδεση – επανασύνδεση, καθώς και τη συσκευασία – αμπαλάζ της οικοσκευής σας και των αντικειμένων σας, με τη χρήση κατάλληλων υλικών, ώστε να είναι απόλυτα προστατευμένα από τη σκόνη και τη φθορά κατά τη διάρκεια της μετακόμισης. Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα αποθήκευσης των αντικειμένων σας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για το διάστημα που εσείς χρειάζεστε.

Τέλος, στο πλαίσιο της παροχής ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, συνεργαζόμαστε με άλλες μεταφορικές εταιρείες, για τη μεταφόρτωση φορτίων, ενώ συνεργαζόμαστε και με πρακτορεία του εξωτερικού, για διεθνείς μεταφορές.

Ειδικότερα, οι υπηρεσίες μας:

  • Μετακομίσεις οικοσκευών
  • Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων & γραφείων
  • Μεταφορές ξηράς
  • Ειδικές μεταφορές
  • Διανομές εμπορευμάτων